Pentuja 2019


Kuuhaukun kennelissä on kasvatettu perinteikkäitä Old Line® siperianhuskyja jo 39 vuoden ajan. Jaana Sudensaagan perustama kennel on vanhin old line siperianhuskykennel ja yksi Suomen vanhimpia siperianhuskykenneleitä. Vuodesta 2013 lähtien kennelnimellä on ollut kaksi kasvattajaa.

Suurin osa pentueista syntyy Jaanan luona Häntälässä, pentueita syntyy vuosittain 1-3 jalostusohjelman tarpeisiin. Pennut myydään ehdoin ja vain varauksesta. Pentueet ovat SPY ry:n jalostustoimikunnan hyväksymiä, jolloin vanhemmat ovat myös terveystutkittuja.

Kuuhaukun kennel on ensimmäisenä suomalaisena tuonut Suomeen siperianhuskyn kantarodun Tšukotkan rekikoiran (Chukotka Sleddog) edustajia. Kantarodun koirat edustavat alkuperäisintä olemassa olevaa siperianhuskyjen linjaa ja ne tuovat kantaan terveyttä, elinvoimaa ja auttavat säilyttämään alkuperäisen luonteen, sekä käyttöominaisuudet ja ulkomuodon.

Kysy lisää koiristamme: laurakinnunen@hotmail.fi  | Kiihtelysvaara, Joensuu |
Jaana Sudensaagan Kuuhaukun kennel jaanas@kolumbus.fi | Häntälä, Somero | 

PENTUJA 2019


Kuuhaukun kennelissä pentusuunnitelmia useammalle nartulle, ota yhteyttä!

KOTIA ETSIVÄT AIKUISET

➤ Old line siperianhusky narttu, 9 v, etsii hyvää ja vastuuntuntoista kotia. Perheeseen on syntynyt kaksoset, ja koira pelkää niiden itkua ja on levoton ja rauhaton. Tällä hetkellä se ei myöskään saa tarpeeksi aikaa perheen hektisen tilanteen vuoksi.
Pikaiset yhteydenotot numeroon 044 313 0028

➤ Old line siperianhusky narttu, 2 v (kesällä), etsii hyvää ja vastuuntuntoista kotia maalle. Soita niin kerron lisää. 044 313 0028