22.7.14

Löytöretkeilijät


Lämpimistä säistä huolimatta patikointisuunnitelmamme on edennyt hyvin ja enää on jäljellä yksi reittiosuus, joka on reilu 10 km patikointi. Sitten onkin siirryttävä naapurikuntien Lieksan, Ilomantsin, Tohmajärven jne. maisemiin. Eli reitit eivät kyllä ihan heti lopu! Valjakko on ensi talvena sillä mallilla, ettei kovin pitkää matkaa voi vielä  mennä, mutta jälleen piipahdamme naapurikuntien puolella ja omiakin rekireittejä on suunniteltu nyt kun uusia hyviä reittejä löytyy jatkuvasti. Nyt on jouduttu tyytymään pyöräilyyn aina kun lämpötila sallii. Ensimmäisessä kuvassa Verona töröttää keskellä puroa, joka on sopivan 4 km kesäpyöräilyreitin varrella.

Seron kanssa ei ole helteillä patikoitu ollenkaan, mutta koirapuistossa se paineli kyllä sellaista laukkaa, että ihan hirvitti! Käytämme Seron säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksessa ihan vain siksi, että ikää alkaa jo olla. Viime tarkastuksessa kaikki oli hyvin, eikä vauhti ole hidastunut.
2 comments:

  1. Jenni26.7.14

    Kuljette huoletta luonnossa patikoiden. Mäkin tykkäisin siitä kovasti, mutta kun pelkään koirieni takia niin tolkuttomasti käärmeitä, etten uskalla lähteä "luontoon" ollenkaan. Kuljetaan kunnon mettäTEITÄ ja tavallisia teitä pitkin kaiken aikaa.... Onko siellä teilläpäin havaittu käärmeitä?

    ReplyDelete
  2. En ole koskaan nähnyt elävää käärmettä (kerran kuolleen), joten ei niitä kovin paljoa taida olla. Kulkiessa pidetään sen verran ääntä, että metsäneläimet ovat kyllä tähän mennessä osanneet väistää!

    ReplyDelete