25.3.15

Aurinkotuulia


Maaliskuu alkaa olla lopuillaan, joten tässä kuvakollaasi joistakin kuukauden koirapuuhista. Luonnosta on päässyt nauttimaan aurinkoisessa säässä ja pitkään jatkuneet hankiaiset auttoivat sentään siihen tuskaan, ettei reellä päässyt liikenteeseen. Sero on edelleen harrastellut hankikävelyjä ja teimmekin pienen 8 km laavuretken toiselle lähilaavullemme. Kotipihasta pääsi mukavasti oikaisemaan turhia mutkia kun hankia pitkin pääsi ihan minne vain, ainoastaan joet piti ylittää kelkkasiltoja pitkin. Vega olisi halunnut rillutella vapaana, mutta näin luontoihmisinä pidämme koirat kytkettynä koirien kiinnipitoaikana ja taataan luonnolle rauha kevätmenoihin.

Lisää lunta saatiin tällä viikolla melkein 20 cm, eli rekiretkiä on tiedossa vielä maaliskuun lopulle. Niin vaan saadaan ihan hyvät kilometrit tälle kaudelle ja seuraavaa kautta voi jo innolla odotella kun Vegakin saa hyvillä mielin siirtyä yli 30 km matkoihin. Nyt tytöt nauttivat tarhassa lumisateesta ja minä siitä, että ehdin siivota lumen alta sulaneet yllätykset sekä tarhasta että pihalta ennen kuin uusi lumi jälleen peitti kaiken alleen. Pieniä koiralauman iloja.

2 comments:

  1. Kiva kollaasi!

    ReplyDelete
  2. Kiitoksia! Vähän kyllä itseä harmittaa, että kamera jää niin usein pois matkasta ja kuvia tulee otettuun vain puhelimella. Yleensä näihin päätyy kuvat, joissa ei reso riitä kunnon julkaisuun 8)

    ReplyDelete