23.7.13

Odessan miehet


Nyt on taas palattu koneen äärelle ja kirjoittelemaan hieman kuulumisia. Veronan takia ei enää läppäriä jätetäkään minne sattuu ja nettitikkukin katoaa koneesta hyvin mystisesti. Arki on palaamassa raiteilleen kun pennut ovat lähteneet uusiin koteihin. Myös "Möhpeltäjä" lähti viikko sitten harkinta-ajan jälkeen uuteen kotiin, kylläpä sille ottajia löytyikin ja yksi paikka sitten valikoitui. Onhan se aivan ihana pentu ja hieman ikäväkin ehtinyt tulla (meillä oli "möhkölaulu", johon kuului "möhkötanssi" joka sai aplodit ja hyvät arvostelut kummitytöltäni). Mitä olen Odessan pojista kuullut niin ovat oikein fiksua porukkaa ja pitäneet ihmisensä asianmukaisesti kiireisinä!

Verona on ollut todella ihana pentu. Se jopa yleensä antaa minun nukkua rauhassa. Ja jos joku muu käyttää sen ulkona aamulla Verona tulee viereeni nukkumaan kasvot kasvojani vasten ja nukkuu siinä aamupalaan asti. Neitihän ei oikein tykkää sängyssä tai missään pehmeällä nukkua ja se viihtyy ulkona hyvin yksinkin. Minäkin sitten yritän olla lellimättä sitä liikaa, en nimittäin tarvitse toista perässä hiihtävää Odessaa.

Odessahan on aina siellä missä minä olen ja se nukkuu vieressäni vaikka maailman tappiin asti. Veronan aion opettaa olemaan yksin, siis ihan yksin myös ilman muita koiria. Odessa alkaa olla melkolailla kalju. Nyt siltä lähtee päällyskarvan viimeiset rippeet ja jos uutta pohjavillaa ei olisi jo kasvamassa se todellakin olisi nahkahusky! 

Kuvassa on koirankarvat 48 h tunnin ajalta staattisella liinalla lattialta kerättynä ja 99 % karvasta on lähtöisin Odessasta. Sen häntä ei oikein pääse kuvassa oikeuksiinsa, mutta tuossa näkyy sen ainoa häntätupsu, loppuosa onkin melkolailla karvatonta.Vuorokaudessakin karvaa ehtii kertyä melko kivasti, joten jos meinaa sisäkoiraa siperianhuskysta - kannattaa miettiä uudelleen.


Meidän reviiri hiljenee näköjään päiväunille
lattialla liikkuu vain Odessan karvapalloja
kuin arokierijät preerian hiljaisuudessa


 Videota ei saanut embedattuun, joten linkki. 
Tuli mieleeni Odessan karvapalloista, ei niinkään pentujen lähdöstä :D

0 kommenttia:

Post a Comment