29.3.14

Otetaan yhteiskuva

Juu ei. Päivän lenkkeilyt oli kyllä tehty, tytöt olivat olleet tarhassa koko päivän ja silti ei tietenkään voi keskittyä olemaan paikallaan. Seron mielestä oli kauhean noloa ja se näyttää joka kuvassa niin surulliselta. Odessa lopetti perseilyn yhdestä kovasta käskystä, mutta Verona jaksiaisi riekkua maailman tappiin asti.

Alkaa näyttää siltä, että reikikelit on takanapäin. Joitakin teitä on vielä lumen alla, mutta pidempää reittiä ei voi mennä kohtaamatta sulaa maata. Pyöräilty on kyllä ahkerasti ja kaaduttu lähes yhtä ahkerasti - coincidence? Vai lieneeköhän Veronan rakkaudella tulviviin ojiin jotain yhteyttä. Suunnat kyllä menee erinomaisesti, Odessakin on parantanut tapojaan ja menee yleensä hyvin oikeaa reunaa. 

Postauksia on puolivalmiina mm. aiheista ruokinta, laumaelämä, rotumääritelmä, näyttelyt, kevät, liikkeet jne. Pidempiä sepustuksia on siis tulossa useammastakin aiheesta. Liikejutun teen valmiiksi kun jaksan siirtää videot toiselle koneelle, PC:n ohjelmat eivät näytä tarpeeksi montaa framea, jotta saisi kunnon print screenit.

Ja jos niitä yhteiskuviakin saisi joskus otettuun, tästä kokoonpanosta ei vielä kunnollisia ole. Ja jos Verona edes vähän ehtisi kasvattaa tuota turkkiaan niin ei tarvitsisi katsoa tuollaista liero luiperoa. Tässä on yksi tällä viikolla kuvatulta videolta napattu still-kuva, harjoittelua näyttelyyn, huh!

1 comment:

  1. Ihania kuvia ja hyvin kirjoitettu teksti! (:
    Eksyin tänne blogilistan kautta, kun hain sanalla 'husky'
    Jatka samaan malliin!

    ReplyDelete