14.6.14

Uutta siperianhusky.netissä

Jos kyyläilee siperianhusky.nettiä päivittäin (kukapa ei) on saattanut huomata siellä uusia kuvagallerioita. Toivottavasti ei-siperianhuskyharrastajatkin käyvät tarkastamassa Tšukotka-kuvagalleriat, jonne olen saanut upeita valokuvia siperianhuskyn esi-isistä ja niiden elämästä nykypäivänä. Olen itse kirjoittanut jutun kuvatekstit, osa perustuu Mushing-magazinen juttuun kilpailusta. En voinut olla kuin tyytyväinen valokuvaajan hyväksynnälle kuvateksteihin, mitään ei tarvinnut muuttaa!
 
Historiallisten kuvien galleriat ovat edelleen työn alla. Olen aina henkilökohtaisesti pyytänyt luvat kuviin, niin myös eri museoilta ja vaadittavien identifiointitekstien paikalleen laittaminen on melko vaivalloista. Toivottavasti näitä uusia gallerioita ei plagioida, olisi kiva jos ihmiset keksisivät joskus omiakin ideoita. Pentukuvagalleriaan laitoin ennen julkaisemattomia kuvia Odessan viime kesän pennuista. Vanhoja suomalaisia kuvia olisi myös pari albumillista, mutta niitä tulee sitten kennelin sivuille.

Ensi vuonna siperianhusky.netin olisi tarkoitus kokea täydellinen uudistus, edellisestä kun on kulunut taas se 5 vuotta. Ellen aivan väärin muista, siperianhusky.net näki päivänvalon vuonna 2005 ja ensi vuosi olisi siis myös 10-vuotis partyvuosi. Mutta sinne kuvasivuille pääsee suoraan tästä linkistä!

2 comments:

 1. Anonymous2.9.14

  Sua kopioidaan taas, katkeraa hommaa :´D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toiset on trailblaizereita ja toiset matkii ja kopioi kaiken, minkäs sille voi kun ei itse mitään keksi :D

   Delete