26.2.14

Prinsessa Aurora (Nocturne)


 

  Se siitä tunnelmoinnista ja takaisin arkeen. Verona on aloittanut ensimmäisen karvanlähtönsä ja alkaakin näyttää silakkamarkkinoiden päätähdeltä karistettuaan ison osan karvoistaan. Karvaa lähtee myös tuppoina ja koiraan jää ammottavia reikiä, joten mielenkiinnolla odotellaan miltä prinsessa näyttää turkkinsa alla. Odessa on jo myynyt turkkinsa jollekin turkismummolle ja on itsekin aika erikoisen näköinen taas kaljuunnuttuaan. Sero pudottelee tuppoja maltillisesti ilmeisesti odotellen takatalvea. Koska karvanlähtö kuluttaa paljon energiaa, on Veronallekin alkanut taas maistua kaksi isoa annosta päivittäin. Onkin huolehdittava, että turkin alla on hyväkuntoinen koira, eikä mikään luuranko.

Jälleen yksi merkkipaalu pennun elämässä vei minut katsomaan vanhoja kuvia Veronan pentuajasta, tässä oli siis jaettavaksi muutama kuva meidän pienestä prinsessa Aurora Nocturnesta ja vielä musiikkiakin siihen kylkeen. Sleeping Beauty on yksi Disney-suosikeistani (ehkä TOP3:ssa, entä lukijan suosikit?), eikä Veronan kennelnimi ole vähiten saanut vaikutteita siitä. Maleficent-hahmo on myös suosikkeja ja tämä musiikkihan on siis saman nimisestä uudesta leffasta, Lana Del Reyn versio kappaleesta Once Upon a Dream (hyvä kennelnimi muuten, 3 koiralla jo käytetty). Liian söpöääää!

4 comments:

 1. No liian söpöä todellakin, hyvä kun en alkanut spontaanisti parkua noista kahdesta ensimmäisestä kuvasta. :D Vaikka onhan tuollainen täysikasvuinenkin husky niin mahdottoman kaunis, ettei sanat riitä.

  terveisin yksi huskyja rakastava, jolla on kuitenkin vielä pitkä harkinta-aika kesken, että onko siperianhusky kuitenkaan se rotu, joka kannattaa omaan kotiin ottaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja sainpas vihdoin nuo Disney-leffatkin valittua. Järjestystä en osaa päättää, mutta kärkikolmikko on Robin Hood, Pieni merenneito sekä Kaunotar ja hirviö. Vaikka Pocahontasissa onkin ehkä ihanin piirrosjälki ja Aladdinissa kiistatta parhaat laulut. :D

   Delete
 2. Anonymous26.2.14

  Ihana prinsessa! TOP3 Leijonakuningas, Pocahontas, Karhuveljeni Koda.

  E.

  ReplyDelete
 3. Vaikka kuinka yrittää sitä pentuaikaa vaalia niin se menee ohi silmänräpäyksessä, joten kyllä nuo pentukuvat itselläkin aiheuttaa silmäkulman kostumista :D.

  Minunkin piti ihan miettiä noita Disney klassikoita. Kyllä Lumikki on se ykkönen niin piirtojäljen kuin tarinansakin puolesta. Prinsessa Ruusunen vie kakkossijan, se on upeasti piirretty ja tykkään niin kovasti niistä taustoista. Kolmas on Hiidenpata (The Black Cauldron), teknisesti hieno, synkkä ja upeat musiikit.

  Hauskimmat ovat Herkules, Aladdin ja Mulan :). Eläinaiheisista parhaat on 101 dalmatialaista, Leijonakuningas sekä Kaunotar ja Kulkuri, järjestystä en osaa sanoa. Uusista en ole oikein pitänyt, Frozen oli tietysti ihan hienosti tehty ja se jäinen maisema oli hienoa katseltavaa, mutta kyllähän se häviää 6-0 Pixarin animaatioille kuten Urhealle (jonka "harppuunakarhu" traumatisoi vielä lisää tällaista Hopeanuolifania) :D.

  ReplyDelete