3.11.16

Selviytyjät 2016

Koiriemme lelulaatikko näyttää tyhjältä ja säälittävältä. Hienoimmat ja nostalgiset lelut otan aina talteen ja niillä saa leikkiä vain valvottuna. Tällaisia ovat mm. kaikki vesilelut, Seron Punainen Pallo ja Vegan vauvanalle, jonka ostin sille sinä päivänä kun kävin tuon Moskovan prinsessan lentokentältä hakemassa.Tästä vuodesta selviytyneitä leluja ovat Odessan aktivointipallo, joka on Nälkäpelin Katniss Everdeenin tapaan selviytynyt jo monesta koitoksesta vain nähdäkseen tovereidensa menehtyvän. Verona tavataan usein jyrsimästä aktivointipallon suuaukkoa suuremmaksi, mutta toistaiseksi pallo on selvinnyt hengissä jo vuosien ajan.

"Sekalaisia riepuja" ovat nuo leluautiomaan aavikoita haamujen lailla vaeltavat narulelujen sielujen riekaleet. Osa niistä oli ennen marketista ostettuja muovi-/naruleluja, jotka nykyään vain kummittelevat yllättävissä paikoissa Vegan raateluleikkien jälkeen. Oranssin raasun Verona voitti joskus match showsta ja se on sinnitellyt mukana näihin päiviin asti. Vain vähän aikaa sitten Verona voitti täsmälleen samanlaisen lelun. Oli huvittavaa kun tytöt hylkäsivät sen lattialle pötköttämään, mutta Sero alkoi heitellä sitä ilmaan ja toi sitä heitettäväksi ja hänen noudettavaksi. Narupötkylä on soluttautunut joukkoon hyvin, sillä se on säästynyt raatelulta ja jokainen leikkii sillä kuin yhdessä sovitun aikataulun mukaan.

Sitten on tietenkin possukaksoset. "Come play with us, Danny. Forever… and ever… and ever" ne kuiskivat ja tuijottavat syvälle sieluun. Ne myös päästävät karmaisevia huutoja milloin missäkin, usein sängyssä keskellä yötä tai yllättävät tuijotuksellaan kun Vega on asettanut ne yöpöydälle aamutervehdystä varten.


Kesällä joukkoon liittyi uusi siilipallo, joka on ollut todellinen selviytyjä. Se pomppii kattoon asti ja vaihtaa välillä yllättävästi suuntaa piikkiensä ansiosta. Kaupassa sen tavatessani minulla oli heti fiilis, että tämä yksilö sopii selviytyjien joukkoon!

Siinä ovat kaikki siperialaisten käsittelyssä selvinneet lelut. Possukaksoset jäivät orvoksi tämän raatelumurhan jälkeen, mutta ne ovat saaneet Vegasta tunnollisen adoptiopossuäidin (onhan heissä samaa näköäkin) ja suojelijan, mikä on varmaankin edesauttanut niiden selviytymistarinaa. Odessa on toivonut joulupukilta jälleen uutta aktivointilelua ja sen suhteen kaivataankin vinkkejä, millaiset lelut selviytyvät parhaiten tässä julmassa maailmassa?

PS. Itseasiassa alueella liikkuu myös tuntematon määrä tennispallojen jäänteitä, mutta ne pysyvät hyvin piiloissaan ja niitä bongaa vain harvoin.

. Follow my blog with Bloglovin

0 kommenttia:

Post a Comment