9.5.13

Pentupäiväkirjan sivuilta

Tässä nyt blogiinkin poikien 1. viikon kunniaksi otetut poseerauskuvat. Pentupäiväkirjaan on kirjattu kaikki synnytyksestä lähtien. Kuka syntyi milloinkin, paino, kunto syntyessä, miten syntyi, toiminta vastasyntyneenä jne. Kuten kuvasta huomaa, kaikilla on niin samanlaiset maskit, että pennut on alusta lähtien tunnistettu vatsakuvion perusteella. Pentupäiväkirjassa on liitteenä jokaisen pennun tunnistekuvat, jotta painon kehitystä jne. voidaan seurata oikean pennun kohdalla. Jokaisella pennulla on "työnimet" ja kennelnimiehdotuksiakin on jo tullut. 

Minulla ei ole ollut koirillemme kutsumanimiä valmiiksi, enkä ole koskaan suunnitellut niitä etukäteen tai nimennyt koiria jonkun teeman mukaan. Ennemminkin nimet ovat valinneet koiran, Seronkin alkuperäinen kutsumanimi oli "Varjo", mutta lempinimestä jäi pysyvä kutsumanimi. Pentueen tytölle tuli kuitenkin nimi heti kun tytön ensikerran näin. Siitä lisää myöhemmin.

Pennut kehittyvät hienosti ja silmien availeminen alkoi 8 päivän iässä. Osa pennuista pysyy jo 4 jalalla pystyssä ja tuota haparointia voisi kutsua jo kävelemiseksi. Pennut ovat nyt jo melkoisia persoonia!


0 kommenttia:

Post a Comment