30.5.13

Kaverilahja


Avasin nyt Kaverikoirillemme lahjoitetut sponsoripaketit. Olisiko pitänyt avata aiemmin, no olisi - niissä oli suklaata! Siis ihan ihmisille tarkoitettua, no jokatapauksessa ne katosivat hetkessä eikä näitä Mars-karkkeja (hyviä olivat) nyt ikävä kyllä kuvissa näy.

Pedigree siis on Kennelliiton kaverikoirien sponsori ja lahjoittaa ahkerille hyötykoirille tällaisia kiitospaketteja ja ajattelin nyt sitten blogissakin asiasta mainita. Paketissa oli tällä kertaa erilaisia nameja ja ruokaa koirille, Dentastixejä koiramme käyttävät muutenkin ja saavat niitä viikottain, kysyessä "Haluuttekste stixuja" koirat ampaisee keittiöön - ne nimittäin haluavat "stixujaan", aina.

Ruokamaistiaisetkin häviävät varmasti parempiin suihin ja tavaralahjoituksena oli tällä kertaa viilennyspanta. Odessalle se juuri ja juuri mahtuisi, mutta tuollaisen karvakerroksen päältä siitä ei kyllä ole siperianhuskylle hyötyä. Ehkä kokeilemme sitten kun Odessa heittää kaikki karvansa pois. Ohjeissa sanottiin, ettei sitä saa käyttää ihmisille, mutta kieltämättä se kävi ensimmäisenä mielessä. Viimeksi lahjoituksena tuli matkajuomapullot ja pullo onkin ollut käytössä.

Kiitos Pedigreelle kaverikoiriatoiminnan tukemisesta! 

Alla olevassa kuvassa mainostytöt ja viilennyspannan kuivaharjoittelua:


3 comments:

 1. No höh, meidän sponsoripaketiti tuli vasta nyt eikä mitään ihmisten nameja ollut, eikä dentastixejä :( Onpa tympiää kun tuollai kutistavat pakettia :O

  Kaverikoirailija Raahesta

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole varma onko meille uusimmat tulleet, tämä voi olla niitä edellisiä lahjuksia :D.

   Delete
  2. Blogin aika taitaa olla väärässä, on nimittäis 0:41 eikä 2:37

   Delete