4.5.13

Sembalo näytelmissäSero poseeraa 11v 10kk
Sero käväisi taannoin kotikylän Match Showssa. Ilmeisesti veteraaneja käy näissä karkeloissa niin vähän, ettei harmaakuonoille (Sero vaatii painottamaan, ettei itse tietenkään ole harmaantunut) ollut omaa luokkaa. Niinpä Sero osallistui avoimeen luokkaan, sai punaisen nauhan (ja söi herkkutikun) ja kisasi sitten luokkansa toiseksi.

Pitihän sitä hieman pelleillä juuri voittajaa valitessa, ettei kukaan luulisi vanhukseksi. Kehut tuli hyvästä kunnosta ja varsinkin hyväkuntoisista hampaista. Paljon olisi näyttelyitä ja Match Showta tarjolla, mutta Sero on nyt joutunut jäämään tauolle. Sero ei arvostanut ollenkaan pesua ja desinfiointiainetta, jotka olivat pakolliset ennen kuin se pääsi Odessan kanssa samaan tilaan. Nyt sitten välttelemme totaalisesti vieraita koiria ja koiraihmisiä, ettei pentulaatikkoon kantaudu kutsumattomia vieraita.


Näitä vanhoja blogitekstejä on julkaisematta sen verran, että tyrkkään niitä tänne pentujuttujen väliin silloin tällöin. Pennuistakin pitäisi päivittää melkein joka päivä, jotta väki pysyy tyytyväisenä!

2 comments:

  1. Anonymous23.5.13

    Upea Sero-pappa!!

    ReplyDelete
  2. Sero kyllä on <3 Tuossa Match Showssa Serolla oli kuukausien sairasloma takana ja siksi kovin lihakseton. Mutta nyt herra on taas terveeksi tutkittu ja vedossa on edelleen, aivan hurjaa vauhtia se juokseekin - täytyy ihan jarrutella, ettei yli voimiensa rehki!

    ReplyDelete